måndag 25 juli 2011

Semester!

Äntligen är våran efterlängtade semester här! :-) Dock har den startat med regn, men vad gör det när man spenderar fyra veckor i sitt paradis!? ;-) Dock upptäckte vi igår att det nu inte bara regnar in i vagnen utan oxå i tältet! :-( Jag ringde till firman där vi köpt vagnen idag, och tydligen kan det bli så på nya tält. "Det regnar torrt" fick vi till svar, och med det menade han att dom syr oftast sömmarna med för stora hål av någon anledning, så efter ett par rejäla regn expanderar tråden och blir tät. Vi visste inte riktigt om vi skulle tro på vad han sa men när vi sedan fick höra att en kompis till oss på campingen hade fått exakta samma svar, på ett helt annat ställe så har vi bestämt oss för att ändå ge det en chans till.
Semestern har, som sagt, precis börjat men vi har ändå hunnit planera upp första veckan. :-)
Imorgon är planerna att vi, tillsammans med pappa, Anita och i alla fall två till på campingen ska cykla till Tullbron här i Falkenberg med lite picknick och lyssna på Wilmer X. :-)
På onsdag är vi bjudna på middag hos pappa och Anita, och på torsdag kommer Peters föräldrar ner för att kolla på Stefan och Krister med oss på Vallarna. :-)

Just nu testar jag för första gången att blogga från mobilen! :-)

Förra helgen var oxå en händelserik helg. Den startade med att både jag och Peter bara jobbade halv dag, för att komma ner snabbt till Skrea för att kunna grilla med mamma och Lasse, se deras stuga och visa upp husvagnen för Lasse. :-) På lördagen kom Johanna och Linus och sov över. Vi åkte först till Halmstad, till äventyrsbadet i Halmstad Arena innan vi åkte hem och gjorde oss iordning och tog bussen till Glommen och kräftfestivalen där. Tyvärr fick det bli dyr taxi tillbaka eftersom det blev alldeles för kallt alldeles för fort. :-( Förra helgen var en bra och trevlig helg. :-)

Tack och Hej, nu ska jag göra något annat. Ta en promenad runt campingen tror jag att det blir. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar