lördag 30 juli 2011

Sol!!

Idag, ÄNTLIGEN skiner solen!! :) Dock inget strandväder då det blåser en del. :( Men det fläktar gott, det är oliiidligt varmt utan vinden!!
Idag blir det en lugn dag. Jag och Peter har tagit en cykeltur bort till Ica och just nu håller jag på att tvätta upp lite underkläder och handdukar. Det behövs efter nästan 1½ vecka här nere.
I onsdags var vi, som jag skrev, borta på SIA-glass. Det var inte riktigt så stort utbud som jag hade trott och hoppats på, men det blev i alla fall en hel del glass. :) En 0,5 liters förpackning med glass, som normalt kostar över 20 kronor i butik (Vi köpte 3 0,5 liters för 50 kronor på Ica för ett tag sedan) kostade 8 kronor styck eller köp 3 betala för 2. Helt ok pris!! ;) Vi betalade totalt 86 kronor för 6 stycken 0,5 liters glassar, samt 5 stycken styckglassar till normalpris. :)
I onsdags kväll var vi över hos pappa och Anita och grillade. Det bjöds på grillad kyckling, ris, currysås samt lite tillbehör. *Mums* Det var riktigt gott!! :)
I torsdags kom Peters föräldrar ner, det var då dax för Stefan och Kristers show på Vallarna: Pang på Pensionatet. Showen var jättbra, Dag-Otto var tillbaka som brevbärare och han gör hela showen! Annika Andersson är oxå en viktig krydda i ensemblen och även hon var tillbaka i år. :)
Innan showen var vi och åt på Restaurang Gustaf Bratt. Maten var jättegod, men dock satt det ett helt sällskap bakom oss som inte visste hur man skulle uppföra sig. Dom lät barnen skrika och springa omkring och klättra över hela restaurangen. :( Dom drog ner stämningen över restaurangen, och det var fler gäster än vi som reagerade och vände sig om!
Igår kväll var min kollega L här på besök en liten stund för att kolla in våran husvagn. Hon och hennes familj tog sig en titt och tog sig en cider och en öl hos oss. Det var trevligt. :)
Igår var vi oxå på stranden en liten stund, innan det drog in ett stort mörkt moln i racerfart över oss. Lite lite regn kom, men inte mycket mer än så. Kvällen igår var varm och härlig.
Idag är det, som sagt, sol och fint väder så idag sitter vi ute. Jag sitter för tillfället här, men ska strax gå bort och slänga in tvätten i torktumlaren och Peter och Pontus spelar Ds tillsammans och Josefin är iväg och leker med kompisen Julia. Efter tvätten blir det lite läsning i GT samt i skvallertidningen som jag köpte förut. ;)
Tack och Hej, nu är tvätten färdig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar