fredag 5 augusti 2011

Varma dagar

Denna veckan har varit flera riktigt fina dagar, så äntligen har vi kunnat ligga på stranden ett par dagar! :-) Fin färg har vi fått allihopa så nu hoppas jag på ytterligare några fina dagar så att brännan får vara kvar när semestern är över. :-)
I måndags kom fröken J ner med sin husbil och familjen för att hälsa på oss. Dom stannade tills i onsdags, och det blev en hel del sol och bad under dom dagarna. Även Findus var nere och hälsade på oss över dagen i måndags. Vi spelade golf tillsammans med Findus och avslutade kvällen allihopa på campingens restaurang där vi åt middag tillsammans på kvällen.
Innan middagen satt vi på stranden och njöt av vädret. :-)

Igår kom Mackan, Sara och tjejerna ner och hälsade på. Även igår var det fint väder så det blev stranden större delen av dagen även igår. :-) Efter stranden grillade vi. Igår grillades det lax och torsk.
Kvällen avslutade jag, Peter och Josefin på Strandbaden tillsammans med Peters farbror och hans sambo. Vi spanade även in deras husbil en stund innan vi cyklade hemåt.
Tjejerna, Malin och Madde stannade över natten, så idag kommer Mackan och Sara ner och hämtar tjejerna, och eftersom solen tyvärr lyser med sin frånvaro så blir det till att bada inomhus i Klitterbadet idag. :-)

Nu ska jag göra mig iordning och packa badkläder, hörs en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar