torsdag 11 augusti 2011

En bra dag.

Idag har det varit en bra dag. :) Syster och tjejerna kom ner runt 11.30, och efter att ha visat dom vart dom kan parkera, visat toaletterna (då dom hade åkt en bit) så fortsatte jag med disken som jag höll på med när dom kom.
Ganska snart stack barnen iväg. Pontus och Josefin visade Ebba och Frida runt på campingen, och snabbt fastnade dom alla inne i lekrummet. :)
Efter lite social tid systrar emellan tog vi vuxna oss på en cykeltur till Ica där vi köpte lite pannkakor till barnen och varsin sallad till oss vuxna. :) Efter maten tog vi oss en promenad ner till stranden där barnen doppade fötterna, plockade snäckor och lekte.
Efter stranden tog vi oss en golfrunda på campingen, innan vi gick tillbaka till husvagnen och tog oss en fika med kakor, bullar och dricka, innan dom begav sig hemåt, en timme senare än planerat. ;-)
Tiden går fort när man har roligt! :D
Tack för en jättebra dag, älskade syster, och tack för att ni ville komma och hälsa på oss!

Vi klarade oss precis från regnet, nu under kvällen har regnet kommit till och från. Barnen är tillbaka i lekrummet i ytterligare ca. 1½ timme innan det stänger. :-)

Jaha, där blev det uppehåll igen! :o Om en stund kommer säkert regnet tillbaka igen. :( Inget roligt att det bara är mitten på augusti, men redan lika kallt som att det vore hösten. :(

Nu är det FULL FRYS på Tv!! :)

1 kommentar:

  1. Tack för igår, det var jättetrevligt. Kanske tur att gubben inte gillar campinglivet annars hade ni fått dras med oss hela sommaren ;-) Kramar

    SvaraRadera