söndag 25 september 2011

Wordfeud

Att ett spel kan vara så roligt och beroendeframkallande är lite komiskt. :-) Dom pratade om Wordfeud på radion i fredags morse, om en norrman som googlat om en massa appar på telefonerna, som helt plötsligt bestämde sig för att göra en egen app; Wordfeud. ;-)
Idag har över en halv miljon svenskar spelet, och det växer hela tiden. Även jag har nu följt strömmen och fastnat för detta spel. :-P

I övrigt har denna helgen bjudit på tacos hemma hos familjen A och L i fredags, vilket oxå innebar att vi fick ett barn på köpet med oss hem. Lilltjejen W åkte med hem i fredags för att sova över hos Josefin, och här blev hon kvar. :-P
I förmiddags var det dock dax att lämna tillbaka henne. :-) Tjejerna har haft roligt ihop. :-)

Igår och idag har Pontus haft innebandycup i Pixbo. Tyvärr gick det inte så bra då de förlorade 3 av 4 matcher. :-( Till killarnas försvar måste jag dock tala om att killarna mötte P-01, alltså killar 1 år äldre. De kämpade på bra.

Efter innebandyn var det dax för kalas hemma hos Chrille och Lotta, lilla Lucas fyller 2 år imorgon. Grattis till lillkillen! :-) Det blev ett kort besök på kalaset eftersom det varit en intensiv helg.
Innan Pontus sista innebandymatch idag var vi iväg och hämtade husvagnen och ställde tillbaka den på plats i Hålanda :-)

Nu ska min son lägga sig och jag äta kvällsmat. :-) Natti Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar