lördag 25 juni 2011

Midsommar.

Igår var det Midsommarafton och vi firade våran dag igår tillsammans med pappa, Anita och ett helt gäng borta på deras gata. Totalt var vi 28 personer, varav 7 barn. :) Det var en trevlig dag och kväll med en massa god mat och trevligt sällskap. Vi dukade upp på utsidan och fick ta upp parasollet emellanåt då det kom regn med jämna mellanrum. :p
På förmiddagen igår band vi en krans till Josefin, som campingen anordnat och på eftermiddagen kl. 14 dansade vi kring stången jag och Josefin. Det var fullt av folk som dansade kring stången, och det var riktigt kul att se att så många var intresserade! Det var två äldre herrar som agerade trubadurer och spelade och sjöng Midsommarlåtar. :)

Idag har det varit en lugn dag. Jag och Josefin har varit iväg på Ica och köpt lite lördagsgodis, Peter ligger och vilar för tillfället och barnen är ute och leker. Ikväll kommer pappa och Anita hit och grillar hos oss, det ska oxå bli trevligt.
Vi ska grilla kotletter och kyckling, med potatisgratäng, gurka, körbärstomater, majs och stekta champinjoner till. :) *Mums*

Snart är det dax för mig att lägga in lite bilder från kameran i datorn, det var ett tag sedan det gjordes nu. Rättare sagt, i påskas.
Nej, nu kallar toaletten, och letandet efter batterier till kameran som tog slut igår.
Trevlig kväll alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar