söndag 26 juni 2011

Söndag efter Midsommar.

Idag är det söndag efter Midsommar och även idag blir en lugn dag. Peter åkte hem i förmiddags och det var med en klump i halsen som vi skildes åt idag. :(

Igår kväll hade vi pappa och Anita på grillning här. Det var trevligt. Vi grillade, småtjötade och spelade Yatzy. :)

Ibland blir man fundersam över hur folk fungerar. Vissa här på campingen kör jättefort inne på området! :o Inne på området är det 10 km/h som gäller, men många håller betydligt högre hastighet än så! Häromdagen fick en kvinna tvärnita för att hon körde för fort vid Josefin. Det är helt skrämmande hur respektlösa folk är över att hålla hastigheten, framförallt på ett ställe där det kryllar av ungar överallt!

Nästa vecka börjar många sin semester så nu är det betydligt fler kompisar för barnen att leka med, även på veckodagarna. :)
Just nu sitter jag här i min ensamhet och har precis ätit lite mat. Barnen ska äta hos en av sina kompisar (Dom leker med lillasyster och storebror) :) Tjejerna kommer hit rätt som det är, så sticker dom igen. Så kommer dom hit, så sticker dom igen. :p

Nu är jag och barnen ensamma här nere ett par dagar innan Peter kommer ner igen på fredag eftermiddag. Denna gången har han Pontus kompis Emil med sig ner hit. :) Ska bli kul för killarna att få leka. :)

Nu orkar jag inte uppdatera mer. Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar