söndag 1 maj 2011

Tuvecupen

Idag ska Pontus spela Tuvecupen... i Tuve. Klockan 14 är det samling, första matchen är 14.30 och då möter dom Hjuviks AIK, andra matchen möter dom Assyriska BK och tredje och sista matchen Kärra KIF. Vid eventuell gruppseger blir det final så det hoppas vi på. :)
Det känns riktigt kul att äntligen få vara med på en fotbollscup, tidigare gånger har jag antingen jobbat eller fått vara hemma med en sjuk Josefin. :(

Idag är det en lätt bil som åker hemåt eftersom mycket av det vi hade med oss ner stannar kvar här. Ingen idé att släpa en massa fram och tillbaka varje vecka.
Nu dröjer det tyvärr dock två veckor innan vi kan komma ner igen, eftersom jag jobbar nästa helg plus att vi ska fira pappa nästa lördag.
Han fyller ju 60 imorgon. Herregud vad tiden går fort! :o

Igår var vi i Varberg och hälsade på bekanta till Peter. Södra Näs Camping ligger dom på och inte Apelviken som vi först trodde. Deras camping kostar nästan lika mycket som våran, men jag tycker våran är mycket mysigare. :)
I övrigt blev det en lugn kväll igår. Efter grillningen tog vi våra cyklar och cyklade iväg en sväng. Sedan kollade Peter på hockey och vi spelade yatzy innan det blev läggdax för barnen.

Nu är det hemgång om ca. 2 timmar. Jag ska kolla vägbeskrivning till cupen innan datorn ska packas ner och lunch ska fixas.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar