lördag 13 november 2010

Julklappar

Ja, då var äntligen mestadels av julklapparna för i år inhandlade. =) Det känns underbart att nästan vara färdig... redan, och det är inte ens december än! ;)
Det blev inte så mycket från oss till barnen idag på Toys R Us med tanke på de dyra julklapparna vi redan köpt: Nintendo Dsi samt Black Ops Prestige Edition. Dock blev det en hel del från farmor och farfar och från Ebba och Frida. =) Så det blev allt en liten hög i alla fall.
Efter Toys R Us tog vi oss bort till Skopunkten och Hm. Jag behövde handla tjockare vantar och ett par till termobyxor till Pontus och en pyjamas till Josefin. Efter det styrde vi kosan mot andra sidan där vi satte oss på det (relativt?) nyöppnade fiket Vi (Jo, det heter faktiskt så). Där delade vi på en pannbiff och äggsmörgås och en hallongrotta till mamma och en skumraket till mig. =) *Gott*
Tiden går fort när man är iväg och vi åkte, efter Backaplan, till Allum för att besöka Clas Ohlson där mamma hittade en "biljetthållare" till bilen och sist gick vi till Ica, där det även där inhandlades en hel del. :p
Idag har varit en bra dag, en underbar dag! Underbart att få spendera en hel dag med älskade mamma! *Tack för idag*

Nu sitter jag här och uppdaterar er om min dag medans Josefin leker och kollar tv om vartannat, Peter spelar tv-spel (som vanligt :p) och Pontus och kompisen Emil spelar tv-spel. En slapparkväll idag, förhoppningsvis framför filmen Inception med Leonardo Di Caprio. ;)
Hoppas ni alla får en trevlig kväll, kram kram

1 kommentar:

  1. Herregud, vad skönt. Vi har inte ens börjat än, hjälp! Vet dock vad vi skall köpa själva till tjejerna och lite smått och gott från Pontus och Josefin så det känns ändå inte så farligt. Vi köper ju ingenting till de vuxna, en grej för 150 kr bara som skall passa vem som helst.
    Kram sis

    SvaraRadera