lördag 11 september 2010

Partille - Jönköping - Elmia - Partille.

Då var vi hemma igen efter ett underbart dygn i Jönköping med god mat och en trevlig mässa. :)
Igår anlände vi till hotellet (Hotell Savoy) strax innan 19.30 och vi checkade in, snyggade till oss en aning och tog oss sedan en långpromenad runt i Jönköping på jakt efter en restaurang att sätta oss på, utan en massa festande människor. Så gott som ALLA restauranger och krogar var fullsatta... fast vad hade man räknat med när klockan var närmare 21 en fredagkväll?! :p
Vi fortsatte vår promenad över en bro, till en liten köpgata och på en bakgata där hittade vi en restaurang som hette "La Dolca Vita" där vi gick in och satte oss.
Maten vi beställde in var fläskfilé på ekplanka, gratinerade champinjoner, dushessepotatis och bearnaisesås. Gudomligt god mat! =) För min del blev det en barnportion, vilket räckte alldeles utmärkt. ;)

Efter middagen promenerade vi tillbaka till hotellet och hela våran kväll gick ut på att få njuta av att äntligen vara ensamma ett par timmar... och njöt, det gjorde vi verkligen!
Imorse gav vi oss iväg hyfsat tidigt mot Elmia. 9.45 hade vi hittat dit, gick in och väntade på att de skulle öppna kl. 10. Då styrde vi kosan direkt mot montern med Hobbyvagnar.
Det tog oss inte lång stund att hitta vad vi ville ha. Vi var inne i flera vagnar och kände oss för och tittade och kände och diksuterade lite till, men tillslut hittade vi en Hobby 545 Kmf som vi bägge två fastnade för... och slog till på! :) Vi är from. nu stolta husvagnsägare! =) Företaget som sålde den till oss var Bengts Husvagnar i Alvhem, därifrån vi fick våra fribiljetter via pappa, samt där även pappa och Anita köpt sin husvagn. Vi känner oss supernöjda!

Killen (mannen) som sålde vagnen till oss var en störtskön man på 40 år, som egentligen arbetade som musiklärare men som hoppade in under mässan för att hjälpa Bengts Husvagnar och kompanjorerna att sälja och visa husvagnar. Vi fastnade med en gång även för honom. Det visade sig att vi hade mycket gemensamt och vårt samtal fortsatte, tillsammans med hans fru, långt efter att kontraktet skrivits på. En vän för livet kanske?! Jaa, förhoppningsvis. Han var i alla fall intresserad av att komma och hälsa på oss i Partille, hans egna gamla hemtrakter. ;) Det håller vi tummarna för!

Nu är tvätten färdig samt jag har lovat att pussla med Josefin. Tack underbara mamma för hjälpen med barnen i helgen! Det är Guld värt!

Natti Natti, upp till jobbet imorgon bitti igen.... Det var den ledigheten det. :s

P.s. Bilder på vagnen kommer såklart, så fort jag får tillfälle. ;) D.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar