fredag 7 januari 2011

Shoppat

Ja, idag blev det en hel del shopping för presentpengarna. :) På Ikea blev det täcken och kuddar till barnen, bestick, kastrullunderlägg, skärbrädor i plast, köksredskap, kökssaxar, samt ljusstakar som man kan ha både värmeljus och stearinljus i beroende åt vilket håll man ställer dom. :) Efter Ikea var vi ute efter plasttallrikar samt plastglas, mm. Det hittade vi på Biltema.


Så här ser mönstret ut.

I denna "serien" blev det sex tallrikar, sex assietter, sex skålar samt sex koppar. Det blev oxå ett 6-pack glas i plast samt ett 6-pack vinglas i plast, samt en måttsats i fyra delar (decilitermått, matsked, tesked samt kryddmått). Vi fastnade för mönstret, tyckte det var fint. :)

Ikväll ska jag och Josefin på Disney On Ice. En väninna till mig är så snäll och bjuder oss. :) Vi blir fyra barn och två vuxna, ska bli riktigt trevligt!
Pontus och Peter har åkt till Pontus fotbollscup: Mölnlyckecupen. Där skulle även jag och Josefin vara med egentligen men eftersom vi fick chansen att istället gå på Disney On Ice så gör vi det.

Dagen idag har med andra ord varit bra, händelserik på ett normal och bra sätt. Vi fick tag på det vi var ute efter... än så länge. Fortfarande är det mycket kvar, men vi har i alla fall kommit en liten bit på väg. :)
Nu ska jag skala en clementin åt Josefin och gå på toaletten innan vi ska åka. Ha en trevlig kväll och helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar